Presse

Kontaktperson

Sune Falther
Press Contact
+45 61 60 01 80

Fotos, logo og Yearbook

Pressefotos
Download pressefotos af Glenda Napier, CEO i Energy Innovation Cluster
Logo
Her kan du finde og downloade Energy Innovation Clusters logo
Yearbook
Her finder du vores Yearbook – en innovationsberetning for den danske industri for energiproduktion.

Dansk-britisk samarbejde skal styrke innovation i Nordsøen

29. november 2019

Grænsen for innovation til den energiproducerende industri skal flyttes. Det er det primære mål med en ny samarbejdsaftale, som den danske klyngeorganisation Energy Innovation Cluster og det britiske innovationscenter ORE Catapult har underskrevet ved WindEurope Offshore-konferencen i København.

Energiklynger vil løfte innovationen sammen

29. november 2019

Fem klyngeorganisationer vil arbejde for en konsolidering i en fælles energiklynge for at løfte og forenkle innovationsindsatsen inden for energiteknologi.

Nyt samarbejde om brint og vind

26. september 2019

Power-to-X: Vindenergi lagret som gas øger både værdien af den danske havvind og andelen af grøn energi i energisystemet. Industrien efterspørger mere innovation på området for at realisere det grønne potentiale. Derfor indgår Energy Innovation Cluster et tæt strategisk samarbejde med Hydrogen Valley og CEMTEC i Hobro.

Nordsøens energiaktører står sammen om vækstambitioner

24. juni 2019

Politikere og industri står sammen om fortsat engagement i at udbygge og styrke Nordsøens styrkeposition på offshore vind. North Seas Energy Days gav fornyet opbakning til at skabe Silicon Valley for havvind i Nordsøen.

Energi er en markant dansk styrkeposition

21. maj 2019

Energiproduktion og energiteknologier er en væsentlig dansk styrkeposition med stort vækstpotentiale, viser en ny analyse. Potentialet skal særligt realiseres gennem innovation, mener Energy Innovation Cluster.

Innovation fastholder den danske styrkeposition indenfor energiproduktion

21. februar 2019

Energy Innovation Cluster har som Danmarks nye klyngeorganisation og innovationsnetværk for energiproduktion til formål at styrke og optimere volumen, kvalitet og hastigheden af innovation inden for hele den danske energiproduktion. Sådan fastholder vi den danske styrkeposition på energi!

Lagret energi gør vind mere værd

21. februar 2019

Effektiv og økonomisk rentabel energilagring er afgørende for en fossiltfri forsyning. CRIF-projektet Gridscale vil både gøre energilagring rentabelt og øge værdien af vedvarende energi.

6 mio. kroner skal udvikle mere miljøvenlig produktion af olie og gas

21. februar 2019

Nyt EUDP-støttet industrisamarbejde vil reducere udgifter og kemikaliebrug til olie- og gasproduktionen gennem en optimeret brug af scavengers.

Markant energiprofil i spidsen for ny innovationsklynge

11. januar 2019

Den tidligere adm. direktør i Energinet, Peder Østermark Andreasen, bliver bestyrelsesformand for Energy Innovation Cluster, Danmarks nye innovationsnetværk for energiproduktion.

Nyt leverandørnetværk skal tænke globalt

11. januar 2019

Danmarks største offshorevirksomhed på olie- gasområdet, Total E&P Denmark, bakker op om nyt offshorenetværk med globale ambitioner.

Afgående bestyrelsesformand i Offshoreenergy.dk

11. januar 2019

”INNOVATION SKAL FORSAT SIKRE VORES GLOBALE FØRERPOSITION”
INTERVIEW: Energy Innovation Cluster skal være med til at fastholde Danmarks førerposition i det globale marked for energiproduktion. Det fortæller Anders Eldrup, der stopper som bestyrelsesformand for Offshoreenergy.dk.

Ny stærk bestyrelse for Energy Innovation Cluster

11. januar 2019

Tirsdag fik Danmarks nye innovationsnetværk og klyngeorganisation for energiproduktion, Energy Innovation Cluster, sin første bestyrelse.

Sider