Vækstvirksomheder om deres medlemskab af Energy Innovation Cluster

Vækstvirksomheder om deres medlemskab af Energy Innovation Cluster
6. juni 2019

Siden januar 2019 har Kirt x Thomsen, Mati2ilt og Workinwind.com deltaget i acceleratorforløbet Scale-Up Offshore, som Next Step Challenge faciliterer. Vi fangede de tre vækstvirksomheder til et snak om, hvad de tager med videre fra forløbet – og hvad de får ud af deres medlemskab af Energy Innovation Cluster.

KIRT x THOMSEN:
Rune Kirt, CEO og partner:

"Som medlem af Energy Innovation Cluster er vi først og fremmest med på frontlinjen omkring den nyeste innovation i den grønne omstilling i energisektoren. Vi får adgang et stærkt netværk, ny viden, arrangementer og indgår aktivt i partnerskabs-projekter. Dertil giver Energy Innovation Cluster en vigtig synlighed for vores virksomhed og er med til at vise, hvordan man kan tilsætte designmetoder og -værktøjer indenfor en meget teknisk tung energi innovation. Hvordan 'design' kan være en værdifuld ingrediens i innovationsprocessen."

Læs mere om Kirt X Thomsen

Mati2ilt:
Kasper B. Steffensen, Business Developer

"Mati2ilt har fået en rigtig god start med sparring fra Energy Innovation Cluster. Energy Innovation Cluster så ret hurtigt vores potentiale og kompetencer og indstillede Mati2ilt til Next Step Challenge-forløbet. Her er vi kommet tættere på lokale virksomheder og er nået et godt stykke ud i verden. Medarbejderne i Energy Innovation Cluster og Next Step Challenge brænder for det, de laver, og det er tydeligt, at de skaber værdi og energi til innovation. Mati2ilt bruger aktivt Energy Innovation Cluster, og vi kan kun opfordre flere til at blive medlemmer, så et stærkt netværk kan blive endnu stærkere."

Læs mere om Mati2ilt

Workinwind.com:
Jannick Skytte, CEO

"Vores medlemskab i Energy Innovation Cluster giver os som forholdsvis nystartet virksomhed et unikt, innovativt netværk i branchen, samtidig med at vi får muligheden for at deltage i en række spændende arrangementer"

Læs mere om Workinwind.com

Energy Innovation Cluster:
Glenda Napier, CEO, om årets finale i Scale-Up Offshore:

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04