Tyra Future: SH Group og Sormec i vigtigt samarbejde

Tyra Future: SH Group og Sormec	i vigtigt samarbejde
3. juni 2019

SH Group og Sormec har netop underskrevet en eksklusiv service- og agenturaftale. Aftalen gør SH Group til Sormecs eksklusive servicepartner og reservedelsleverandør med agentur for salg og markedsføring af Sormec kraner og relaterede produkter i de skandinaviske lande.

Tyra Future projektet
Den Italienske kranproducent Sormec har vundet ordren på en leverance af syv højkvalitets- og specialfremstillede offshore kraner til Tyra Future projektet. Tyra Future projektet ligger i den danske del af Nordsøen og opereres af Total. Produktionen af kraner er startet op på Sormec´s produktionsfaciliteter på Sicilien, Italien og den første kran forventes at blive leveret i løbet af sommeren 2019.

Tyra-feltet, der ligger i den danske del af Nordsøen, bliver genopbygget med en investering på dkk 21 mia. (3,34 mia. USD) for at forlænge sin driftstid med mindst 25 år. Tyra feltet består af to hovedcentre, Tyra Øst og Tyra Vest, der er forbundet med fem ubemandede satellit platforme: Tyra Sydøst, Harald, Valdemar, Svend og Roar. Tyra-feltet alene behandler mere end 90% af den producerede gas i Danmark i samarbejde med DUC (Dansk Undergrunds Consortium).

Til gavn for vores kunder
Fabio Berto, Chief Commercial Officer hos Sormec, udtaler:

”Ved at samarbejde med SH Group sikre vi ikke kun høj værdi for vores kunder i form af lokal tilstedeværelse men også et højt niveau af kvalitet, som SH Group er kendt for at levere til sine egen kunder. Den eksklusive serviceaftale sikrer alle lokale Sormec-kranejere en meget hurtig og høj kvalitet af service udført af SH Group og understøttet af Sormec. De første kunder der vil mærke effekten af dette samarbejde er Mc Dermott og Total.

Aftalen omfatter også eksklusivitet med hensyn til kran reservedele i de skandinaviske lande, og vil blive håndteret og leveret af SH Group. SH Group, der er en komplet serviceudbyder med flere workshops i Danmark, er et perfekt match for Sormec og for kunderne omkring Nordsøområdet.

"One Call Does it all"
Bjørn Joensen, General Manager hos SH Group i Esbjerg fortsætter:

Vi er glade og stolte over at indgå i dette samarbejde. Vi har været opmærksom på Sormec i flere år. Vi har set dem tilegne sig kompetencer og udvikle deres sortiment af kraner til offshore industrien og samtidig efterleve de høje standarder, der i dag er påkrævet, for at kunne sælge ind i det skandinaviske offshore- og marinemarked.

Ved at tilføre Sormec agenturet til vores eget sortiment ser vi et perfekt match. Et match, der styrker både Sormec og SH Group i vores bestræbelse efter at hjælpe vores kunder, kranejere, og vores forretningspartnere på den mest effektive måde.

Vi mener, at den bedste måde at servicere værdifuldt udstyr på, er at udnytte producentens kendskab til produktet. Ved at slutte sig til Sormec har vi alle de bedste betingelser for at holde responstid på et minimum og formå at løse enhver serviceopgave, der måtte opstå.

SH Group har igennem årene udviklet en tankegang og strategi kaldet ”One Call Does It All”. Filosofien er, at SH Group stræber efter at hjælpe vores kunder med alle de udfordringer de måtte have. Det kan vi gøre, fordi vi har kompetencerne in-house indenfor mekanik, hydraulik, el, automation og stål. Typisk er der lang leveringstid på dele til en kran, men vi har både ekspertisen, mandskabet og jernet på hylden, som vi kan pille ned og på relativt kort tid forvandle til f.eks. en ny reservedel.

Ved at tilføje Sormec-kraner til vores produktportefølje, med både service-, reservedels- og agenturets eksklusive aftale, fokuserer vi fortsat på at udvide forretningsmuligheder sammen med vores partnere og kunder.

Sormec
De Sormec kraner, der leveres til det danske Tyra Future projekt, er med boks- og gitterboms konstruktioner. De er med fuldt udstyret kran kabine, HVAC, der kan installeres i Farezone 1(Hazardous Area Zone 1), der opfylder MOTS, EN13852 og fuld DNV-GL godkendelse. Sormec fremstiller hydrauliske løftesystemer til skibe, boreplatforme, pramme, flådefartøjer, fiskeri- og oceanografiske fartøjer, hvor alt er fremstillet efter kundens specifikationer.

Siden etableringen for 30 år siden har Sormec konsekvent øget sin globale markedsandel ved at levere innovative og skræddersyede kraner til marine og offshore segmentet over hele verden. Det beviser Sormec ved at bidrage med teknologi, der er både nøjagtig og pålidelig.
www.sormec.net

SH Group
SH Group er en dansk baseret produktions- og serviceleverandør til offshore- og marineindustrien. Grundlagt i 1974 beskæftiger vi i dag ca. 280 kvalificerede medarbejdere i Danmark delt på hovedkontoret i Svendborg samt serviceafdelinger på Lindø, København, Frederikshavn og Esbjerg. Foruden et stort antal serviceteknikere, der rejser over hele verden for at udføre servicejob, har SH Group afdelinger i Norge, USA, Kina og Singapore. www.shgroup.dk

For mere information, venligst kontakt:
SH Group: Bjørn Joensen, General Manager – bj@shgroup.dk / +45 2670 7697.
Sormec: Fabio Berto, Chief Commercial Officer – fabio.berto@sormec.net / +39 328 2149808.

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04