Skalerbare svejseservices i hele verden

28. marts 2019

BIC Electric, som er kendt for sine elektriske og mekaniske installationer i blandt andet 124 TP’er (transition pieces) til verdens største havvindmøllepark Hornsea Project One, har udvidet sin svejseservice.

Som en international el-teknisk & mekanisk serviceleverandør med 15 års erfaring fra diverse projekter i vindindustrien samt andre industrier udvider BIC nu deres services med mere omfattende svejsearbejde. 250 certificerede svejsere og montører og alt i alt 500 professionelle teknikere, står klar til at assistere på kommende projekter rundt om i verden.

BIC er gået sammen med JVP STEEL, der har stor ekspertise inden for stålkonstruktioner, og i fællesskab har de etableret virksomheden BIC Steel. Som stærke samarbejdspartnere kan BIC og JVP, hvor end det ønskes levere skalerbare svejseløsninger af høj kvalitet.

BIC Steel tilbyder MIG/MAG og TIG svejsning efter højeste kvalitetsstandarder, svejseprojektstyring, påbegyndelse på stedet, og hvis det påkræves udlejning af svejseudstyr. Virksomheden er certificeret i henhold til ISO 9001: 2015, EN ISO 14001: 2015, PN-N 18001: 2008 og EN ISO 3834-2

Læs mere (på engelsk) i vores brochure, eller kontakt os: sales@bic-steel.com

BIC har samtidig udvidet sin virksomhed på et andet felt. Idet virksomheden med etablering af et operationelt center i Ghana har åbnet op for et nyt kapitel i Afrika. Flere oplysninger herom vil følge i næste nyhedsbrev. Du kan også besøge www.bic-electric.com

 

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04