Operationel akademiker bliver ny salgs- og marketingchef hos FRECON

Operationel akademiker bliver ny salgs- og marketingchef hos FRECON
12. marts 2020

FRECON A/S, 

Michael Elefsen er pr. 1. marts 2020 ansat som salgs- og marketingdirektør hos FRECON A/S. Han kommer til virksomheden med omfattende erfaring med strategi, salg og markedsføring både i et nationalt og internationalt perspektiv. Han har tidligere bl.a. været ansat hos GE Capital, Tempur og senest som Vice President hos Anodyne.

Michael brænder for at være operationel og få jord under neglene i arbejdet med at sikre det mest værdifulde grundlag for salg og markedsføring. Det sker ofte med udgangspunkt i virksomhedens grundfortælling, og hvordan der skabes værdi for kunderne.

”Jeg glæder mig til at bringe min erfaring i spil hos FRECON og i samarbejde med virksomhedens øvrige medarbejdere medvirke til at bringe FRECON til næste step i vækststrategien,” siger Michael. ”FRECON er en rigtig spændende virksomhed med en stærk historie, solide kompetencer og rigtig dygtige medarbejdere. Det ser jeg frem til at blive en del af.”

Michael bor i Højbjerg med sin søn Viktor samt sin kæreste Marianne og hendes to teenagedøtre.

For uddybende spørgsmål:
Adm. direktør, Claus Mølgaard Jensen, +45 40 28 91 71 / cmj@frecon.dk
Salgs- og marketingdirektør, Michael Elefsen, + 45 20 15 09 16 / mel@frecon.dk

Information:
FRECON A/S er et ingeniørhus stiftet i 1999. Her er man specialiseret i mekaniske løsninger fra stort industrielt udstyr til små mekaniske værktøjer og komponenter. Bl.a. til vindmøllebranchen, fødevarebranchen og metal- og maskinindustrien. Hovedkontoret ligger i Horsens, men der er yderligere lokationer i Esbjerg og Tommerup.

2019 var et godt år for FRECON. Læs mere om den markante fremgang for ingeniørhuset i 2019

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04