Olieservicevirksomheden Archer opgraderer til IFS Applications 9 for Offshore Service

Olieservicevirksomheden Archer opgraderer til IFS Applications 9 for Offshore Service
12. december 2017

IFS Applications hjælper 3100 on- og offshorebrugere i 19 lande

IFS meddeler, at olieservicevirksomheden Archer har valgt at opgradere til IFS Applications 9 for Offshore Service for at sikre informationflow og synlighed på tværs af værdikæden.

IFS Applications for Offshore Service er en fuldt integreret løsning, som sikrer informasionsflow og synlighed på tværs af værdikæden on- og offshore. Løsningen indeholder komponenter til økonomi, inklusive budget og prognose, projekt, logistik, dokumenthåndtering, HR og engineering. Løsningen sikrer en effektiv håndtering af projekter, vedligehold og service og giver en komplet oversigt for alle ansatte. Archer ruller løsningen ud til mere end 3100 on- og offshorebrugere i 19 lande.

“Vi er glade for at udvide samarbejdet med Archer - et samarbejde som går mere end 15 år tilbage. Dette er endnu et bevis på IFS’ førende position i olie- og gasbranchen og vi ser frem til at hjælpe Archer og andre kunder med den stigende digitalisering, som nu foregår i branchen. Ved hjælp af smarte løsninger ser vi muligheder for store besparelser og øget effektivitet. Vi ser frem til vores fortsatte samarbejde,“ siger Glenn Arnesen, Administrerende Direktør, IFS Scandinavia.

IFS kunder i olie- og gasbranchen omfatter bl.a. Interwell, Bibby Offshore, Technip, Maersk Drilling, Maersk Supply Service, Rowan Companies, Odfjell Drilling, Babcock Marine, Heerema Fabrication Group, Archer, Apply Sørco, MIR VALVE, Rosenberg WorleyParsons, BW Offshore, Semco Maritime, VARD, PGS, Wellstream, ShawCor, Icon Engineering, Songa Offshore, Mermaid Marine og Trans-Northern Pipelines Inc.Læs mere om hvordan IFS hjælper kunder i olie- og gasindustrien her: http://www.ifsworld.com/corp/industries/oilfield-service-software/

Tom Smith, Marketing Director for IFS in Scandinavia. Telephone: 47 404 85 956, press@ifsworld.com

 

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04