Offshore Wind Energy MBA er en investering i fremtiden

Offshore Wind Energy MBA er en investering i fremtiden
20. august 2019

”Offshore Wind Energy MBA har absolut værdi som en investering i virksomheden og i medarbejderne. Det er en måde at sikre, at vi også fremover har gode folk”. Sådan siger Ronnie Vindbjerg Pedersen, Head of Training & Development i MHI Vestas, om uddannelsen Offshore Wind Energy MBA’s bidrag til at udvikle dygtige medarbejdere til offshore vind-industrien.

”Vi er i en industri, hvor pionerånden er stærk, og hvor udviklingen går forrygende hurtigt. Med Offshore Wind Energy MBA kan vi udvikle folk på et højt niveau, uden at vi går på kompromis med forståelsen af, at tingene sker lige nu”, siger han.

Offshore Wind Energy MBA udbydes som de første MBA-kurser målrettet vind-industriens ledere. Der er særligt fokus på offshore vindenergi, og det er Erhvervsakademi SydVest, Hochschule Bremerhaven samt partnere i Nordsø-samarbejdet Inn2POWER, som udbyder uddannelsen. MBA’en kombinerer ny viden og teori med branchens helt konkrete udfordringer, og er således udformet i et tæt parløb med industrien.

Hent introduktionen til det kommende MBA-modul: Innovation through collaboration

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04