MIRACLE Q i UK Mange innovative kontakter på kort tid

MIRACLE Q i UK Mange innovative kontakter på kort tid
7. december 2018

Miracle Q-inspect, Gardit, All NRG og Miracle Q-inspect brugte i  et par dage sammen med os til Greater South East Offshore Wind B2B – en tur der kommer til at skabe konkret værdi, fortæller Max Laursen, CEO i Miracle Q-Inspect A/S.

”Vi fik helt klart tændt pæren hos de engelske producenter, når det gælder digitalisering og mobil software til industrien. På kort tid fik vi blandt andet arrangeret et rigtig godt møde med en engelsk offshoreproducent, som vi skal tale mere med i denne uge. Vi forventer at indlede et innovative samarbejde med dem, hvor de med en variant af vores produkt QReport kan reducere deres omkostninger og få et bedre overblik over deres forretning, fortæller Max Lauersen.

CEO i Offshoreenergy.dk, Glenda Napier, ser en række fordele ved, at danske virksomheder rækker ud over grænserne for at finde nye innovative kontakter.

”Vi kan kun skabe ny innovation ved at kende hinanden – også i det globale marked for energiproduktion, hvor Danmark er en stærk aktør. Vores rolle som klyngeorganisation er i høj grad at bane vejen for vores medlemmer, så de bruger krudtet på det, der skaber værdi. Derfor er det positivt at se, at medlemmer som Miracle Q kommer retur med nye kontakter, der kan bruges til konkret innovation”, siger Glenda Napier.

Vores næste tur til udlandet handler om offshore vindindustriens udvikling i England.

Se alle kommende events her.

 

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04