Mød Semco Maritime til B2B i november

Mød Semco Maritime til B2B i november
10. september 2019

B2B-møder kan være en direkte vej til nye, innovative samarbejder. Det fortæller Semco Maritime, der netop har tilmeldt sig Danmarks største B2B-event for energisektoren, Energy Innovation B2B.

Copenhagen Admiral Hotel danner rammen om årets store B2B-event for energisektoren, Energy Innovation B2B, der finder sted den 25. november 2019.

Tilmeld dig Energy Innovation B2B

En af de virksomheder, man kan møde i København, er danske Semco Maritime. Virksomheden har mere end 30 års erfaring som leverandør og servicevirksomhed indenfor energi, og ifølge Lars Christensen, Senior Vice President, er det især nye muligheder for forretning gennem innovation, der trækker i Semco Maritime.

- Vi ser frem til at møde både innovative start-ups og etablerede virksomheder fra energisektoren, der har idéer og teknologier, som de vil dele med en virksomhed som vores. Vi ser frem til at deltage og møde ligesindede, som fokuserer på samarbejde om morgendagens innovative energiløsninger.

Film: Derfor deltager Semco Maritime i november

Tilmeld dig
Arrangementet er en unik mulighed for direkte dialog med hele værdikæden indenfor vindenergi, olie- og gasindvinding, energilagring, integration og teknologiudvikling. Deltagere kan booke op til 14 møder på en dag med store virksomheder, SMV’er, start-ups og universiteter.

Læs mere om Energy Innovation B2B

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04