Mød Offshoreenergy.dk til Energiens Folkemøde 2018

Mød Offshoreenergy.dk til Energiens Folkemøde 2018
31. juli 2018

Den 14. og 15. august kan du høre om de nyeste tiltag fra små og store energivirksomheder i Danmark. Det sker til Energiens Folkemøde 2018 i Esbjerg.

I midten af august samles virksomheder, politikere, forskere, brancheorganisationer og andre energiaktører i Danmarks energimetropol, Esbjerg, til Energiens Folkemøde 2018. Her kan alle interesserede få ny viden om, hvad energiproduktion betyder for det danske samfund – og hvilke udfordringer energibranchen står overfor.

Offshoreenergy.dk på Energiens Folkemøde
Du kan møde Offshoreenergy.dk på Energiens Folkemøde 2018. Folkemødet er det første af sin art og er ifølge CEO i Offshoreenergy.dk, Glenda Napier, en unik mulighed for at møde en række danske energieksperter på et og samme sted.

”Fremtidens energiproduktion kræver smarte løsninger, vilde idéer og radikal innovation. Det er alt sammen noget, som vi og vores medlemmer arbejder for – og som man kan høre meget mere om til Energiens Folkemøde. Vi glæder os, og håber på at se en masse videbegærlige gæster”, siger hun.

Offshoreenergy.dk medvirker bl.a. ved disse oplæg ved Energiens Folkemøde:

  • Anders Eldrup, formand for Offshoreenergy.dk’s bestyrelse, taler tirsdag om, hvordan vi undgår at udflage vindmølleindustrien. Det sker den 14. august fra kl. 12:15-12:45 i Hovedteltet.
  • Under overskriften Energiens Kvinder deltager CEO i Offshoreenergy.dk, Glenda Napier, i en paneldebat om, hvordan at ligestilling og innovation i energibranchen kan fremtidssikre Danmarks styrkeposition i den globale energisektor. Paneldebatten lukker programmet for hovedteltet den 15. august fra 18:30-19:00.

Energiens Folkemøde bliver afviklet over to dage og samler energibranchen til oplæg, paneldebatter og meget mere. Flere af Offshoreenergy.dk’s medlemmer deltager også på Energiens Folkemøde; det gælder bl.a. Siemens Gamesa, Total E&P Denmark, Blue Water Shipping og Semco Maritime.

Udover events i hovedteltet kan du også møde danske energivirksomheder i de 25 virksomhedstelte, der er en del af festivalpladsen.

Se mere om program, tid og sted på energiensfolkemode.dk

 

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04