Mød Bladt Industries til hackathon om offshore droner

Mød bladt industries as til hackathon om offshore droner
10. januar 2019

Du kan blandt andet møde Bladt Industries A/S, når Energy Innovation Cluster og UAS Denmark inviterer til hackathon om fremtidens innovative droneløsninger den 23. januar i Odense. Bladt Industries A/S deltager fordi de har nogle udfordringer, som de ønsker at løse gennem droneteknologi. 

Den 23. januar inviterer Energy Innovation Cluster og UAS Denmark alle interesserede til at deltage i et hackathon om droneløsninger til industrien for energiproduktion.

Her kan du og andre fra energibranchen samarbjede om udviklingen af idéer, prototyper og koncepter til inspektion, måling og overvågning af offshorestrukturer – en udfordring som blandt andre Bladt Industries A/S ønsker at løse ved hjælp af ny innovativ teknologi.

Jesper Smit, Quality Manager i Bladt Industries A/S, deltager i Energy Innovation Clusters hackathon den 23. januar i Odense. Her fortæller han om, hvad Bladt Industries A/S ser frem til på dagen.

Hvilken udfordring bringer I til bordet den 23. januar? 
Vi oplever stigende krav til målinger og inspektioner af blandt andet fundamenter til havvindmøller, som vi i dag foretager manuelt. Det, at vi er afhængige af at have mandskab til at løse opgaven, gør, at det både er dyrt og tidskrævende at udføre opgaverne. Der er også et sikkerhedsaspekt i det, som er uhyre vigtigt for os. Til hackathon i januar forventer vi at møde en række teknologiske eksperter, der kan bane vejen for os til nye innovative løsninger.
 
Hvor regner I med, at droner kan gøre en forskel for Bladt Industries?
Vi har allerede testet droner i forbindelse med vores arbejde og kan se store muligheder, men vi vil gerne blive klogere på sammenkoblingen med den nyeste teknologi og software til inspektion og målinger.
 
Ved at anvende droner mere i fremtidens arbejde regner vi også med, at vi kan sikre en mere ensartet dataindsamling, som kan sikre et ensartet produkt for os – uanset hvor i verden, vi foretager inspektioner og uanset typen af elementer og delelementer, der skal inspiceres. 
 
Hvorfor skal man deltage den 23. januar? 
Vi håber på at møde innovative idéer og samarbejdspartnere, som kan hjælpe os videre i arbejdet med droneinspektioner. Samtidig ser vi arrangementet som indgangen til nye samarbejder og innovationsprojekter, der forhåbentligt kan føre til meget mere fremover.

Læs mere om eventet og deltag her

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04