Kursus: Er organisationen parat til fremtidens energisystem?

Kursus: Er organisationen parat til fremtidens energisystem?
30. august 2019

Undervisere fra Energinet, Energistyrelsen og andre organisationer giver indsigt i det nuværende energisystem samt om hvordan det forventes at se ud om 5, 10 og 20 år. Det sker på et intensivt kursus over to dage i oktober 2019. Medlemmer af Energy Innovation Cluster får 10 procent rabat.

Som deltager får du et unikt kendskab til det danske energisystems opbygning, funktioner og sammenhæng og et værdifuldt indblik i scenarier for fremtiden på energiområdet.

Baggrund
På vej mod det fossilt-frie energisystem skal medarbejderne i energisektoren og hos energimyndighederne i langt højere grad kommunikere på tværs af forsyningsområder og fag-områder.

Når der arbejdes med strategisk energiplanlægning og energiregnskaber er det vigtigt at have indsigt i vores nuværende system samt at høre eksperternes forventninger til fremtiden. 

Hent folder om kurset (PDF)

I det fossile energisystem kan vi lagre energien og bruge den, når vi hver især har behovet. I det fossilt-frie energisystem skal vi samarbejde om at udnytte en fluktuerende vedvarende energi fra sol og vind. Det kræver viden om produktionsmulighederne, de andre forsynings- og forbrugsområder samt de andre fagområder.

Overblikket over energisystemet har tidligere været forbeholdt få eksperter, der har lavet analyser af udviklingen af energisystemet. De har kommunikeret med teknologiudviklere, der har udviklet de nye teknologier og med få beslutningstagere, der har besluttet udbygningerne.

I fremtidens intelligente og fossilt-frie energisystem er der mange flere, der skal deltage i processen. Dette kræver en omfattende efteruddannelse af energimedarbejderne.

Er din virksomhed medlem af enten Intelligent Energi eller Energy Innovation Cluster får I 10% rabat. Husk at anføre det under "Kommentar" ved tilmelding, så trækker vi de 10% fra når vi sender faktura. 

Bemærk at undervisningen om mandagen fortsætter til kl. ca. 22.

Tilmeld dig på: https://ecacademy.nemtilmeld.dk/8/

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04