Juel & Krøyer forstærker teamet

Juel & Krøyer forstærker teamet
22. maj 2018

Taking maintenance to the next level

Komplet løsning

I de sidste fire år, har Juel & Krøyer udviklet sig  konstant ikke kun i vedligholdelsesløsninger, men også organisatorisk.  Rejsen har været meget dynamisk, firmaet er vokset fra 11  til 33 medarbejdere i løbet af 2 år, og vi har udvidet vores produktportfolio til en komplet vedligheholdelsespakke, velegnet til alle industrier.

Juel & Krøyer dækker alle fag og discipliner inden for vedligeholdelse, fra at definere den passende vedligeholdelsesstrategi for vores kunder, til at designe systemet, berige det med vores erfaring, monitorere tilstanden af anlæg og udføre arbejdet for vores kunder.

Thomas Therkild Petersen slutter sig til teamet

Det er med stor fornøjelse at vi annoncerer ansættelsen af Thomas Therkild Petersen som vores Chief Business Development Officer. Thomas er uddannet udvidet maskinmester med tillægsuddannelser indenfor ledelse og Maintenance Management.

Thomas bringer over 20 års erfaring med sig omkring ledelse samt vedligeholdsoptimering indenfor onshore-, marine- og offshoresektoren. Thomas fortæller: ”Juel & Krøyer har et stort potentiale, som jeg ser jeg kan bidrage til med min erfaring, og derfor forventer at være med til at gøre Juel & Krøyer til en international anerkendt leverandør indenfor Technical Asset Management. Juel & Krøyer skal have konsolideret sine services og metoder, samt have dem scaleret til håndtering af en kontinuerlig udviklende forretning”.  

Vores CEO, Christian Juel Adamsen forklarer: "Med Thomas' beskæftigelse har vi taget et nyt spring i vores korte historie. At kunne tiltrække en profil som Thomas, ser jeg som et bevis for kvaliteten og ambitionen hos vores virksomhed. Med Thomas vil vi professionalisere vores organisation og bringe vores tjenester til en række nye markeder. Jeg er spændt på samarbejdet med Thomas og ser frem til at lære meget”.

Thomas Therkild Petersen er ansvarlig for at sikre en vellykket og løbende udvikling, der skal definere virksomheden i de kommende år og vil arbejde tæt sammen med vores afdelingsansvarlige for at forme det overordnede forretningssyn og kundebase. Vi glæder os til mange nye udfordringer og den fortsatte udvikling af vores virksomhed.

Læs mere på www.juel-kroyer.dk eller kontakt os på tlf. +45 40 80 88 19

 

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04