IFS udnævnt som førende leverandør af EAM-software til olie- og gasindustrien af ARC Advisory Group

IFS udnævnt som førende leverandør af EAM-software til olie- og gasindustrien af ARC Advisory Group
11. august 2017

Ifølge analyse- og rådgivningsvirksomheden ARC Advisory Group har IFS nu den største andel af det globale olie- og gasmarked inden for Enterprise Asset Management (EAM).

IFS, den globale softwareleverandør, er i dag udnævnt som den førende leverandør af EAM-løsninger til olie- og gasindustrien. Dette er sjette år i træk, at IFS er udnævnt som global markedsleder af analyse- og rådgivningsvirksomheden ARC Advisory Group.

ARCs undersøgelse “Enterprise Asset Management Global Market Research Study” har etableret, at IFS fortsat har den største markedsandel i olie- og gasindustrien. I lyset af de seneste turbulente år i industrien har IFS fortsat med at levere løsninger, der gør kunderne i stand til ikke bare at navigere igennem kontinuerlige ændringer, men også til at drage nytte af dem. Derudover har investeringer i nye løsninger, som f.eks. IoT, som kunder som Songa Offshore allerede drager nytte af, ydermere understreget IFS’ anvendelse af teknologi, som giver kunderne klar forretningsfordele. Dette har tiltrukket virksomheder, som specialiserer sig inden for IoT, som The Marsden Group, til at etablere partnerskab med IFS, hvilket yderligere vil etablere virksomhedens tilstedeværelse i markedet.

Ralph Rio, Research Director for Enterprise Software, ARC Advisory Group siger. "Ved at anvende den komponentbaserede arkitektur, udvælger IFS de komponenter, som bedst passer til kundens forretningsprocesser og services. Denne tilgang gør IFS i stand til at levere en EAM-løsning, som passer til kundens specifikke Asset Lifecycle Management-behov.” Han tilføjer: “IFS har bevist vigtigheden af olie- og gasindustrien gennem produktinvesteringer og ved at etablere partnerskaber”.

IFS’ kunder i olie- og gasindustrien tæller bl.a. Interwell, Bibby Offshore, Technip, Maersk Drilling, Maersk Supply Service, Rowan Companies, Odfjell Drilling, Babcock Marine, Heerema Fabrication Group, Archer, Apply Sørco, MIR VALVE, Rosenberg WorleyParsons, BW Offshore, Semco Maritime, VARD, PGS, Wellstream, ShawCor, Icon Engineering, Songa Offshore, Mermaid Marine og Trans-Northern Pipelines Inc. 

Læs mere om hvordan IFS hjælper kunder i olie- og gasindustrien her.

Tom Smith, Marketing Director for IFS in Scandinavia. Telephone: 47 404 85 956, press@ifsworld.com.

 

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04