GWO Blade Repair

GWO Blade Repair
13. november 2019

Dette nye kursus hos AMU-Vest er udviklet som svar på efterspørgslen på reparationstræning i branchen. Kurset erstatter alle tidligere kurser for Blade Repair-teknikere, da dette kursus giver mulighed for at udføre større og dybere reparationsarbejde på knivene sammenlignet med de foregående kurser.

Det er udarbejdet i samarbejde med medlemmerne af GWO baseret på specifikke risikovurderinger, data fra hændelses- og ulykkesstatistikker vedrørende installation, service og vedligeholdelse af klinger på vindmøllegeneratorer og vindkraftværker.

Du vil efter endt kursus være i stand til, at udføre og dokumentere en vindmølleinspektion, udføre reparationsarbejde i overensstemmelse med en arbejdsinstruktion, mens den aerodynamiske profil og strukturelle integritet opretholdes i glasfiberarmerede sammensatte dele af en vindmølle inden for følgende dimensioner:

• Efterfølgende reparationer
• Reparationer i forkant af vingen
• Laminatreparationer ned til kernemateriale
• Udskiftning af kernemateriale op til 200 cm²
• Reparation på overfladen til maling og gelcoat

Blade Repair kurset vil klæde dig på til sikkert, at arbejde med kompositmaterialer, mens der foretages inspektion og grundlæggende reparationsprocedurer for klinger, hvilket understøtter en samlet forbedring af sikkerheden for personale med jobfunktioner med fokus på sammensat reparationsarbejde og inspektion i vindindustrien.

For mere information kontakt Salgsleder Jakob Endahl tlf: +45 79 14 03 02.

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04