GWO Advanced Rescue Training hos AMU-Vest fra 6. Maj 2019

GWO Advanced Rescue Training hos AMU-Vest fra 6. Maj 2019
29. april 2019

AMU-Vest er netop blevet certificeret udbyder af ’GWO Advanced Rescue Training’ i spritnye færdigbyggede faciliteter, som indtages af kursister om under to uger.

Kurset henvender sig til folk, der arbejder i vindmøller, og som skal kunne redde hinanden ud af smalle, trange og svært tilgængelige rum, som oppe i ’nacellen’ tæt ved vingerne. ’GWO ART’ er en overbygning til ’GWO Basic Safety Training’, som er obligatorisk for alle, der skal op i en vindmølle.

AMU-Vest har bygget deres egen ’mock-up’, som ligner en vindmølle indvendigt, og samtidig har de renoveret deres vindmølle, som også skal være en del af de praktiske øvelser.

Synsmanden fra DNV har udtalt, at netop disse to faciliteter og deres indretning giver en fantastisk mulighed for at træne i et virkelighedstro miljø. Han havde også masser af ros til instruktørerne for deres engagement og faglige stolthed og fandt, at instruktørerne altid lige giver det ekstra til kursisterne, der giver den gode kundetilfredshed.

’GWO ART’ specialiserer deltagerne i at redde hinanden ud under kringlede forhold. I den praktiske træning bruges dukker, nakkekraver og bårer, hvor korrekt fastsuring er alfa og omega for at lykkes. Alle kursister klædes på til at kunne varetage funktionen som teamleder på ulykken, hvor kursisterne skal have øje for sikkerhed, overblik og koordinering.

’ART’ kræver en mere udfordrende og alsidig træning med adgangsveje, der besværliggør redning af personer, hvorfor det er et krav, at deltagerne er i god, fysisk form. Kurserne er efterspurgte, da der kun findes enkelte udbydere i Danmark. De første kurser kører den 6. maj, 20. maj og 3. juni og fremefter.

AMU-Vest afholder åbent hus for ’GWO ART’ fredag den 24. maj fra 10-14 for kunder og andre interesserede.

På dagen vil der blive vist live-redninger fra faciliteterne, og AMU-Vests instruktører og salgspersonale vil stå klar til at besvare spørgsmål vedrørende kurserne.

 

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04