Fremtidens vækst og arbejdspladser ligger i Esbjerg – SubC Partner vinder DM i vækst!

11. juni 2020

SubC Partner A/S, 

SubC Partner er netop kåret som virksomheden med landets største vækstpotentiale. Det skete ved Scale-Up Denmark`s nationale finale, som i år er afviklet virtuelt. 9 finalister dystede online om finalesejren.

Det var en begejstret og taknemmelig direktion CEO Tonny Klein og COO Rune Værndal fra Esbjerg-virksomheden SubC Partner A/S, der i dag blev kåret som Danmarks mest skalerbare virksomhed.

”Scale-Up Denmark har været et spændende og ikke mindst lærerigt forløb, som har givet os skubbet til at få udarbejdet en detaljeret strategiplan for vores Robotic Crawler. Vi er utrolig stolte af at vinde førstepladsen og vi vil fortsat investere i optimeringen af strategier som vi har gjort det med Next Step Challenge, så vi kan stå endnu skarpere i mødet med nye markeder”, siger Tonny Klein, CEO i SubC Partner.

Det var Scale-Up Denmarks såkaldte ”Selection board” med fem markante profiler fra dansk erhvervsliv, der valgte vinderen blandt de 9 finalister, og her var man ikke i tvivl om, hvem der nu er landets mest lovende højtvækstvirksomhed:

”Finalist-feltet i år er det stærkeste vi har set endnu – fra Vaccine-platformen AdaptVac, som med sin revolutionerende grundforskning bidrager til at løse nogle af verdens udfordringer og til den imponerende undervandsrobot fra SubC Partner. Alligevel var vi ikke i tvivl: SubC Partner disrupter et konservativt marked – med en innovativ løsning, der både skaber et bedre og sikrere arbejdsmiljø i splash zonen og som tilbyder en økonomisk gevinst til den hårdt pressede offshorebranche.. Potentialet er stort – både lokalt i Nordsøen og globalt. Og teamet fra SubC er stærkt og kompetent! Det er en af de mest interessante anvendelser af robotter vi har set længe!”, udtaler Peter Rafn på vegne af Selection Board.

Besøg Sub C Partners hjemmeside

Fokus på fremtidens arbejdspladser
SubC Partner kommer nu i eksklusivt selskab med de seneste 3 års vindere af programmet Addifab, PowerCon og Ish. Det bliver spændende at følge disse virksomheder i årene, der kommer. Scale-Up Denmark som program afsluttes her til sommer og SubC Partner bliver derfor den sidste vinder i denne omgang.

”Fremtidens arbejdspladser skal i høj grad findes i de mange vækstvirksomheder vi har i Danmark, og dem har vi haft særligt fokus på i Scale-Up Denmark de seneste 4 år. Med programmet har vi både skabt nye vækstvirksomheder og ny viden om hvilke rammebetingelser, der fremmer vækst. Det har været både spændende og lærerigt”, udtaler Erhvervsminister Simon Kollerup. ”Jeg ønsker årets danske scale-up, SubC Partner, et stort tillykke og ønsker dem god vind fremover – jeg glæder mig over at se ambitiøse vækstvirksomheder, ikke mindst i disse tider. Nu glæder jeg mig til at vi skal arbejde videre med at gøre Danmark til en innovativ og grøn iværksætternation, hvor startups kan vokse sig til stærke vækstvirksomheder”. 

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04