Esbjergensere overtager Aarhus-firma

Esbjergensere overtager Aarhus-firma
3. juli 2018

Offshore Equipment Services på Esbjerg Havn har været på opkøb i Aarhus.

De to esbjergensere Anders Klastrup og Claus Harbo har vokseværk med deres virksomhed, Offshore Equipment Services (O-ES), og det manifesterer sig nu i overtagelsen af Aarhusfirmaet, DMS Aarhus. Overtagelsen sker med virkning fra den 1. juli, skriver parterne i en pressemeddelelse.

Offshore Equipment Services, der er specialiseret løfteudstyr og tilbyder en bred vifte af produkter og tjenester inden for marine, olie-, gas- og vindmølleindustrien, får med overtagelsen tilført ekspertise og styrker mulighederne for at sætte endnu mere fart på udviklingen af den nuværende forretning.

DMS beskrives som en førende virksomheden indenfor sit område, hvor den har specialiseret sig i levering af materialer til surring og lastning ved transportopgaver til vands, til lands og i luften. - DMS værner om mange af de samme forretningsværdier som O-Es, påpeger Anders Klastrup, der adm. direktør i Offshore Equipment Services.

Han siger endvidere, at overtagelsen af DMS passer perfekt ind i Esbjerg-firmaets portefølje af ydelser og produkter.

Hovedkontor og lager for begge virksomheder vil efter overtagelsen blive samlet i Offshore Equipment Services’ eksisterende lokaler og lagerhaller på havnen i Esbjerg. I en periode vil firmaet kunne trække på ekspertisen fra både Lene Veje Ruthy og Niels Ruthy fra DMS, der begge efter behov vil indgå som konsulenter.

Efter en stille periode på olieprojekterne, oplever Offshore Equipment Services stigende aktiviteter i vindbranchen.

 

Fakta om ​O-ES

O-ES ejes af Claus Harbo og Anders Klastrup. Virksomheden blev ISO Certificeret i april måned, 2018 og har mere end 40 års erfaring bag sig.

Ud over et komplet surringsprogram tilbyder OES et fuldt program inden for løftegrej, stropper, standardwire til kran og kæder. Desuden gør firmaet det i udlejning af løftegrej og materialehåndtering.

For yderligere information: Anders Klastrup 28 70 61 48

 

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04