EGGS hædret for anden gang med Red Dot Prisen

EGGS hædret for anden gang med Red Dot Prisen
1. juli 2019

EGGS Design, som er medlem af Energy Innovation Cluster, er sammen med Blueye Robotics blevet hædret med Red Dot Prisen for undervandsdronen Blueye Pioneers fremragende designkvalitet.

Det er anden gang i år, EGGS Design modtager Red Dot prisen. Sidst modtog den anerkendte designvirksomhed sammen med den europæiske sikkerhedsvirksomhed Sector Alarm prisen for 5 stilrene sikkerhedsprodukter til hjemmet. 

https://eggsdesign.com/stories/read/blueye-pioneer-awarded-with-the-international-red-dot

EGGS hædret med Red Dot Prisen
EGGS Design, der er medlem af Energy Innovation Cluster, er sammen med Blueye Robotics blevet hædret med Red Dot Prisen for undervandsdronen Blueye Pioneers fremragende designkvalitet. "Red Dot er en af ​​verdens mest prestigefyldte designpriser. Vi er stolte og glade for at modtage denne anerkendelse for vores arbejde med Blueeye, "siger Espen Jørgensen, ledende designer hos EGGS Design.

Blueye Pioneer giver folk mulighed for at udforske verden under overfladen med deres smartphones, som kontrollerer/ styrer dronen.  Dronen kan dykke ned til 150 meter, og kameraet gør, at folk nemt kan dele deres undervandsoplevelser med hinanden via appen. EGGS Design har været med i udviklingen fra starten og har bevidst gået efter en usædvanlig brugeroplevelse.

” Ved at udforske havet, kan folk tage bedre vare på havmiljøet. Dette er kun begyndelsen. Vi sigter mod at revolutionere måden, vi oplever havet på, forklarer Espen Jørgensen optimistisk.

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04