De 2 Skibsmægler huse '' North Sea Hagland Shipbrokers APS'' og ''NSH-shipbrokers GMBH'' slår sig sammen

De 2 Skibsmægler huse '' North Sea Hagland Shipbrokers APS'' og ''NSH-shipbrokers GMBH'' slår sig sammen
14. maj 2018

Esbjerg / Hamburg, 14. maj 2018:
North Sea Hagland Shipbrokers ApS ("Northsea") i Esbjerg, Danmark og NSH-Shipbrokers GmbH ("NSH") i Hamburg, Tyskland, meddelte i dag, at de kombinerer deres ressourcer. Købet vil styrke de tjenester, der tilbydes til kunderne.

Parterne har indgået aftaler, hvorved Northsea overtager hovedparten af ​​aktierne i NSH. Northsea og NSH vil fungere som et Team, og NSH vil blive omdøbt til North Sea Hagland Shipbrokers GmbH. Anders Helsinghoff Fjord vil være direktør og Dominic Bigott og Max Mehringer vil være ledende partnere i GMBH. De kombinerede organisationer vil være godt rustet til at levere et bredere udvalg af integrerede tjenester og løsninger til branchen verden over.

- Vi er meget glade for at have Dominic Bigott og Max Mehringer ombord på vores team, siger direktør og ejer Anders Helsinghoff Fjord. - Dominic og Max er to meget professionelle skibsmæglere med en lang track record på markedet, og vi er overbeviste om, at vores samlede erfaring og viden vil gøre det muligt for os at tilbyde endnu bedre skibsmæglertjenester til befragtere og rederier.

"Gennem kombinationen af ​​ressourcer mellem Hagland og North Sea Hagland Shipbrokers og ved tilføjelse af et kontor i Hamburg har vi markant styrket vores position som skibsmæglere inden for vedvarende energi og andre sektorer og ser frem til et frugtbart samarbejde med alle vores nye højtuddannede kollegaer "siger Kenneth R. Johansen, leder i Offshore afdelingen i RG Hagland. Vi er meget glade for, at den nystiftede NSH har valgt at blive en del af Northsea, hvilket giver os en spændende platform for yderligere vækst og tilstedeværelse i shippingbyen Hamborg.

Om North Sea Hagland Shipbrokers:
Selskabet blev stiftet i 1976 af Orla Fjord Torbensen, og har siden udviklet sig fra at være et mindre køb og salgs-mæglerhus indenfor fiskeindustrien, til at være skibsmæglerhus, som arbejder indenfor alle maritime brancher. I januar 2018 købte RG Hagland Shipbrokers i Haugesund, Norge, 49% af selskabet, og ændrede navn til North Sea Hagland Shipbrokers ApS.

De to selskaber har kombineret deres skibsmægleraktiviteter indenfor vedvarende energi. Virksomhederne samarbejder også tæt på andre relevante områder og styrker servicetilbuddet inden for andre segmenter som subsea, olie og gas, slæbebåde og køb og salg af fartøjer.

 

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04