Dansk erhvervskomet med hele verden som arbejdsplads runder skarpt hjørne

Dansk erhvervskomet med hele verden som arbejdsplads runder skarpt hjørne
23. april 2019

Den unge komet i dansk- og internationalt erhvervsliv, Maj W. Møller, Koncernsalgschef i BIC Group, hvori bl.a. den danske virksomhed BIC Electric Danmark A/S indgår, fylder d. 16. maj 30 år.

Vellidt karrierekvinde i en industri domineret af midaldrende mænd
Maj er, som salgschef i en international industrikoncern med operationer i over 30 lande, ofte på farten. Trods sin unge alder har hun da også allerede set det meste af verden og er ligeledes, vant med at forhandle BtB kontrakter i millionklassen. Dette i en industri, hvor stereotypen på en koncernsalgschef er en fyldig herre over de 50. Maj stikker derfor naturligt ud fra mængden af herrer i jakkesæt, hvilket hun har det helt fint med, da det giver hende en synlighed i branchen. Hun udstråler altid den udadvendthed, troværdighed, balance og vedholdenhed, der kræves af en international koncernsalgschef. Hun slår kollegaerne – ikke bare på alder, vægt og køn, men også på konditionen; – løbetøjet er en fast bestanddel i Majs rejsekuffert, der næsten altid står pakket og klar til næste internationale salgsturne.

Medarbejderantallet fordoblet og bundlinjen 5 doblet på 4 år.
Da Maj i 2014 startede, som den første eksterne salgsmedarbejder i BIC Electric, beskæftigede virksomheden ca. 80 medarbejdere. I dag beskæftiger virksomheden over 200 medarbejdere og er i mellemtiden vokset til at have egne selskaber/repræsentationer i Danmark, Norge, Polen, England, Tyskland og Ghana. Årsresultatet for koncernen er ligeledes vokset fra 1,8 million DKK før skat i 2014 til over 9 millioner DKK før skat i 2018. Med samme hast har Majs karriere ligeledes taget fart. Maj er vokset fra at være salgs-trainee frisk fra studiet til i dag at være salgschef i koncernen og daglig leder for Salg-, Marketing- & Kommunikations-afdelingen, der tæller 6 medarbejdere, som refererer direkte til Maj.

Koncernens skandinaviske ansigt
Maj indgår i dag i koncernens ledergruppe og er bestyrelsesmedlem i BIC Electric Danmark A/S. Samtidig tegner Maj koncernen udadtil i Skandinavien, hvor hun er særdeles aktiv i de skandinaviske virksomhedsnetværk. BIC-Group blandt andet er medlem af, bl.a. DI, Eksportforeningen, Dansk Vindmølleindustri, Energy Innovation Cluster, Skandinavisk-Polsk Handelskammer samt Dansk-Tysk Handelskammer.

Midtjyske rødder, der er omplantet til det centrale Europa
Maj er oprindeligt opvokset i det midtjyske, hvor hun blev student fra Silkeborg Gymnasium. Hurtigt herefter gik turen til Sjælland, hvor hun blev uddannet i Performance Design og Virksomhedsstudier på RUC. Siden har hun suppleret dette med en salgsuddannelse hos Business Danmark og en lederuddannelse hos Niels Brock. I dag bor Maj sammen med sin engelske kæreste, Ben, og deres polske jagthund Zepp i Szczecin - Polen, hvor BIC-Group har deres europæiske hovedkontor.

For yderligere kommentarer, ring eller e-mail til Jens-Chr. Møller; CEO - BIC Group;

+45 21 77 25 10; JCM@BIC-electric.com

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04