Blue Water og Fowlco Ltd. indleder samarbejde

27. juni 2018
Fra venstre Kasper Diaz Sommer/Blue Water Shipping, Glennett Fowler/Fowlco Marine and Logistics Management og Rasmus Øllgaard/ Blue Water Shipping.

Med en samarbejdsaftale tilbyder selskaberne one-stop-shop løsninger i Freeport, Bahamas til alle krydstogtrederier. Det sker ved at kombinere global erfaring og lokal ekspertise indenfor tørdoklogistik.

Blue Water Shipping har siden 1999 sørget for tørdokfaciliteter og tørdoklogistik til flere krydstogtrederier. Med en ordrebog som er godt fyldt med nybyggede krydstogtskibe og behov for at vedligeholde og renovere eksisterende flåder, vil markedet fortsætte med at vokse.

For at sikre at Blue Water fortsat tilbyder unikke løsninger og dør-til-dør-løsninger, har man indgået en alliance med Fowlco Marine Logistics Management i Freeport, Bahamas.

Partnerskabet får navnet Fowlco Blue Water og bliver et stærkt alternativ i et marked, som er domineret af få stærke spillere.

Fowlco Blue Water vil være lokale specialister i Freeport, Bahamas og tilbyde komplette serviceydelser til krydstogtrederier og skibsejere, som foretrækker en one-stop-shop-mulighed, som inkluderer afhentning, konsolidering, sø- og luftfragt fra hele verden såvel som lokal toldbehandling, godshåndtering, opbevaring, on-site logistikstyring og returlogistik.

”Vi ved, at der har været behov for andre logistikmuligheder i markedet og en udbyder, som kan tilbyde hele pakken, og vi er sikre på, at vores kunder vil sætte pris på Fowlcos kendskab og lokale ekspertise kombineret med Blue Waters globale tilstedeværelse”, siger Kurt Skov, stifter af og bestyrelsesformand for Blue Water Shipping.

”Personligt er jeg glad for, at vi skal på denne rejse med Blue Water, som i mange år har været kendt i krydstogtindustrien for sit gode navn og gode service. Blue Waters ’Best in Town’-målsætning stemmer godt overens med Fowlco-medarbejdernes mentalitet. Vi vil være ’Best in Town’ på Bahamas og være kendt for vores dedikation samt lokale kendskab og ekspertise”, siger Glennett Fowler, medstifter af Fowlco Ltd. og medejer af Fowlco Marine and Logistics Management.

 

Yderligere information:
Kasper Diaz Sommer, Global Head of Marine Logistics, Telefon: +1 786 615 0855
Rasmus Øllgaard, Global Business Development Manager, Marine Logistics, Americas, Telefon: +1 786 615 0840

 

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04