ALL NRG A/S åbner nyt kontor i Vlissingen

North Sea Port, Peter Geertse (venstre), byder velkommen til ALL NRG, Jan Nielsen (højre), Sales Manager - Operations
27. juni 2018
North Sea Port, Peter Geertse (venstre), byder velkommen til ALL NRG, Jan Nielsen (højre), Sales Manager - Operations

For at sikre fortsat support til nuværende og fremtidige kunder, åbner ALL NRG nyt kontor i Vlissinger, Holland, og udvider dermed firmaet internationale tilstedeværelse.

I stigende grad, tiltrækker Vlissingen flere store spillere inden for vindindustrien. Siemens Gamesa Renewable Energy, Orsted, og MHI Vestas har allerede etableret sig i den Hollandske havneby. For ALL NRG A/S er det derfor et naturligt skridt tættere på nogle af firmaet vigtigste kunder.

”Vlissingen er en vigtig strategisk lokation, hvorfra vi kan styre nuværende og fremtidige projekter, ikke kun i Holland men også i UK og Belgien, ” siger Hans Schneider, CEO i ALL NRG A/S. ”Vi er i øjeblikket i proces med at ansætte lokal arbejdskraft for at sikre den bedste lokalt baserede support på vores projekter.” fortsætter han.

Det nye kontor i Vlissingen understøtter ALL NRG’s voksende internationale ambitioner. Med hovedkontor i Danmark, og med afdelinger i Polen, Spanien, UK, Tyskland og nu Holland, ekspanderer ALL NRG deres internationale tilstedeværelse, og understreger sin position som ledende leverandør af mandskab og projektløsninger til vindindustrien både onshore og offshore.

Læs mere om ALLNRGs succes med synergi i vores Yearbook 2018

FOR YDERLIGERE INFORMATION KONTAKT VENLIGST: Hans Schneider, CEO i ALL NRG A/S, tlf: +45 4060 2862.

 

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04