Ajour 2017
31. oktober 2017

Nu nærmer tiden sig for Ajour 2017, som i år holdes torsdag 23. og fredag 24. november i Odense Congres Center. I år stilles der skarpt på innovation, ledelse og teknologi. Der venter et spændende program med mere end 40 forskellige faglige foredrag om ledelse, teknologi, innovation, energi og karriere, op mod 200 udstillere og ikke mindst muligheden for at netværke med kolleger. 

Læs mere og tilmeld dig nu på www.ajour2017.dk

Hele arrangementet er samlet i et nemt mobilsite, hvor du har mulighed for at tilmelde dig med din LinkedIn-profil. Blandt de øvrige funktioner kan nævnes:

  • Adgang til detaljeret udstillerinformation.
  • Overskuelig programoversigt (faglige foredrag både torsdag og fredag).

  • Beskrivelser af foredrag og foredragsholdere.

  • Mulighed for at tilrettelægge dit eget program.

Den nemmeste måde at hente Ajours mobilsite er, at åbne denne mail med din smartphone, klikke HER og logge ind med din e-mail eller din LinkedIn-profil. Vær opmærksom på, at du ikke automatisk tilmeldes blot ved at hente mobilsitet.

Bemærk, at der er fleksibel tilmelding, så du kan vælge at tilmelde dig én eller begge dage. Når du i tilmeldingen skal afkrydse, hvad du ønsker at deltage i, skal du sætte kryds i feltet ’Ikke medlem, Ikke medlem begge dage (fuld pakke), deltagelse i det fulde arrangement (konference, udstilling, forplejning samt konferencemiddag).

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte, Lisbeth Haastrup på mail lgh@mmf.dk, telefon 3336 4927.

Vi glæder os til se dig til årets Ajour!

 

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04