Årsmøde 2019 - Fælles om fremtidens energisystem

Årsmøde 2019 - Fælles om fremtidens energisystem
28. marts 2019

Energy Innovation Cluster inviterer til årsmøde den 9. maj 2019 i Aarhus. Vi har to keynote speakers på plads og er glade for at kunne præsentere Kristian Ruby, Generalsekretær i Eurelectric og innovationsguru, Louise Opprud Jakobsen fra DareDisrupt.

Program 2019
Fra morgenstunden den 9. maj stiller vi med kaffe, morgenbrød og stemmesedler, når vi kickstarter dagen med Energy Innovation Clusters Generalforsamling for alle medlemmer.

Efter generalforsamlingen åbner vores bestyrelsesformand, Peder Østermark Andreasen, det officielle årsmødeprogram, der blandt andet byder på en introduktion til strategien for Danmarks nye klyngeorganisation og innovationsnetværk, Energy Innovation Cluster.

I løbet af dagen kan du også møde Kristian Ruby, generalsekretær for Eurelectric, og vi har også inviteret innovationsguruen Louise Opprud Jakobsen, der vil præsentere de nyeste tendenser indenfor teknologiudvikling og innovation til fremtidens energisektor.

Programmet byder også på faglige workshops og masser af muligheder for netværk – og afslutningsvist uddeler vi prisen til Årets Innovationsprojekt 2019. 

Se det foreløbige program og tilmeld dig Årsmøde 2019

Yearbook 2019
På Årsmødet lancerer vi også Energy Innovation Clusters Yearbook, der indeholder masser af innovative eksempler fra vores medlemmers arbejde i konkrete innovationsprojekter. Yearbook 2019 indeholder også en oversigt over alle medlemmer. Hvis du har ønsker at få opdateret din organisations oplysninger, så kontakt Louise Hinrichsen Thorsen, Event & Membership Manager, senest den 2. april kl. 10.

Vel mødt til årets Generalforsamling og Årsmøde den 9. maj.

Glenda Napier
CEO i Energy Innovation Cluster

 

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04