Åbent call: Bliv partner i innovationsprojektet Quali-Drone

Åbent call: Bliv partner i innovationsprojektet Quali-Drone
10. september 2019

Innovationsprojektet Quali-Drone skal udvikle en ny type software og en drone til inspektion af vindmøllefundamenter. Nu kan innovative software-virksomheder med fokus på data management til energisektoren få en unik plads i en partnerkreds, der blandt andre består af Bladt Industries A/S.

Under produktionen og ved transporten af fundamenter til havvindmøller inspicerer producenten løbende fundamentets kvalitet. Inspektionen foregår manuelt og er økonomisk tung og tidskrævende – og også risikofyldt for de involverede medarbejdere, der blandt andet skal klatre på fundamentet for at foretage inspektionen. Det vil innovationsprojektet Quali-Drone ændre på – og du kan være med.

Bliv en del af Quali-Drone
Quali-Drone-projektets partnere udvikler en drone, der kan bruges til at fotografere, scanne og analysere tilstanden af vindmøllefundamentet fra produktion til udskibning og ankomst ved den havvindmøllepark, hvor fundamentet skal installeres. Den nye teknologi vil således automatisere inspektionen og spare industrien for tid og penge samt forbedre sikkerheden for medarbejderne.

Læs mere om Quali-Drone

Bliv partner i Quali-Drone
Aktuelt leder projektpartnerne efter en virksomhed, der kan udvikle den software, der tillader dronen at udføre automatiserede inspektionsflyvninger. Alex Moreno, Project Manager i Energy Innovation Cluster, fortæller:

”Vi leder efter en skarp virksomhed, der kan opsamle og behandle data med AI og machine learning. Som projektpartner i Quali-Drone bliver det jeres rolle at udvikle et værktøj, hvor data fra vores inspektions-drone kan deles, behandles og udveksles på tværs af projekt-teamet. Hvis I har erfaring med Sharepoint som platform, er det desuden et klart plus,” fortæller han.

Se film: Mød partnerne fra Quali-Drone

 

Vil du være med?
Kontakt Alex Moreno, hvis du vil høre mere om muligheden for at blive en del af Quali-Drone – et innovationsprojekt fra Energy Innovation Cluster

Jesper Smit, Quality Manager, Bladt Industries A/S
P:  +45 96 35 37 00  |  M:  +45 31 47 09 05
E:  jsm@bladt.dk  |  W:  www.bladt.dk

Alex Moreno
Project Manager
+45 30 61 20 80
asm@eicluster.dk

Kontaktperson

Jonas Nørholm Larsen
Communication Consultant
+45 21 22 43 04