In-Visible ApS

Privat Virksomhed

In-Visible er eksperter i moms og energiafgifter – og vores erfaring siger, at der altid er penge at hente ved en gennemgang af virksomheders bogholderi. I en erkendelse af, at der sker fejl og misforståelser i alle virksomheder, vil vi derfor hjælpe jer med at få de ”usynlige omkostninger” frem i lyset. Herefter kommer vi med input til, hvordan lignende situationer kan undgås i fremtiden.

Vi analyserer historiske finansielle transaktioner med henblik på at identificere transaktioner, der resulterer i en økonomisk gevinst i form af en tilbagebetaling til jer som virksomhed. Dette vil typisk være manglende refusion af moms eller manglende refusion af energiafgifter.

Vi ved, at I har travlt i jeres virksomhed – derfor kan der være områder, hvor I har ”snydt” jer selv økonomisk. Vi arbejder ud fra princippet ”no-cure-no-pay”, og får I ikke en økonomisk gevinst, betaler I ikke noget. Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed. Virksomhedens tidsforbrug i forbindelse med dette er meget begrænset, da In-Visible klarer det meste selv.

Hjemmeside: in-visible.dk

Kontaktperson hos Energy Innovation Cluster

Louise Hinrichsen Thorsen
Event & Membership Manager
+45 26 12 96 09