Lundgrens Advokatpartnerselskab

Juridisk rådgiver

Lundgrens blev grundlagt i 1996 som et partnerselskab og består i dag af omkring 150 medarbejdere, heraf 24 partnere og 90 jurister. Vi er beliggende i Hellerup og er blandt Danmarks 10 største advokatfirmaer.

Vores væsentligste forretningsområder er Fast Ejendom og Entreprise, Finans- og Kapitalmarked, M&A, Offentlig Virksomhed og Forvaltning samt Skat. Vi yder derudover specialiseret rådgivning inden for en række andre udvalgte områder.

Hos os bliver du mødt af Lundgrens filosofi, og den er ret enkel: Den, der ved mest om dig og din forretning, er den, der bedst sikrer, at du får den rigtige rådgivning. Derfor er samme rådgiver altid med dig, når du arbejder sammen med Lundgrens.

Vi forbeholder os retten til at mene, at kvalitet, faglighed, specialviden og forretningsforståelse er det mindste, du kan forlange. Det er de enkelte menneskers personlige engagement, der i sidste ende skaber den nødvendige tillid og ekstra parathed, der skal til for at levere enkle og overraskende løsninger på komplicerede problemstillinger.

Vi er Lundgrens, og det betyder, at alle arbejder og tænker på samme måde. Nemlig som aktive partnere i vores kunders virkelighed.

Kontaktperson hos Energy Innovation Cluster

Glenda Napier
CEO
+45 42 14 91 74