Advantis Aps

Privat Virksomhed

Design, Engineering & Solutions

Advantis er en ingeniør- og udviklingsvirksomhed, der leverer konsulentydelser, rådgivning og totalløsninger indenfor mekanisk udvikling.

Vores tilgang er netværksbaseret, og faste kompetencer er suppleret med specialister og kapacitet gennem vores samarbejdspartnere. Dette gør os til en yderst fleksibel størrelse og gør os i stand til at skalere på kompetencer og kapacitet momentant.

Advantis er skabt med tungt fokus på at bringe kunden i det absolutte centrum. Vi værdsætter stærke relationer og er passioneret for at skabe et langvarigt samarbejde med vores kunder, medarbejdere og netværk af samarbejdspartnere.

Innovation, kreativitet og passion er for os en naturlig forudsætning for at være i markedet. Vi tror på, at den største værdiskabelse for vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartner bedst skabes gennem nysgerrig indsigt, tillid og kontinuerligt samarbejde.

Vores mission er derfor ret simpel – at skabe værdi for vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere gennem indsigt, tillid og kontinuerligt samarbejde.

Kontaktperson hos Energy Innovation Cluster

Christian Munk Jensen
Project Manager
+45 50 55 26 06