DIGITAL ENERGY 1.0 // Hackathon

Søndag den 11 august 2019
Event date: 
Søndag den 11 august 2019

Få et forspring til fremtidens innovation. 

Energy Innovation Cluster og InfinIT inviterer til nyt innovationsforum med fokus på nye teknologier og deres anvendelsesmuligheder indenfor digitalisering i industrien for energiproduktion.

HACKATON (FORUM 3)

Vi samler erfaringerne fra de forrige arrangementer og hacker de udfordringer, vi har sat i fokus. De digitale muligheder bliver bragt i spil, og konkrete forslag til innovationsinitiativer bliver udfoldet.

 

HVEM KAN DELTAGE ?

Digital ENERGY 1.0 er for alle, der ser muligheder i digitalisering indenfor energiprodultion. Du kan fx arbejde med forretningsudvikling, dataanalyse, IT sikkerhed, kunstig intelligens, business intelligence etc. Det vigtigste er at du har kompetencer til at løfte industriens udfordringer igennem ny innovation.

 

HVAD ER AMBITIONEN ?

Det nye Innovationsforum er en startbane til nye potentielle innovationsprojekter. Projekterne er baseret på vores anerkendte CRIF-MODEL©, hvor problemejere og -løsere fra industrien i fællesskab reducerer omkostninger gennem innovation. Det er vores mål, at du bliver en del af et potentielt innovationsprojekt i forlængelse af din deltagelse i Digital Energy 1.0.

 

HVORFOR SKAL DU DELTAGE ?

Energy Innovation Cluster og Infinit samler industriens relevante virksomheder og videnaktører i et Innovationsforum for digitalisering. Igennem aktiv deltagelse styrker du dine muligheder for at præge udviklingen af nye innovationsprojekter og samarbejder.  

 

TILMELDING

  • Gratis deltagelse for medlemmer af Energy Innovation Cluster og InfinIT
  • Pris for ikke-medlemmer er 3.750 kr. for alle arrangementer.
  • 3 arrangementer om året af 4 timers varighed
  • Arrangementerne bliver afholdt hos medlemmer af Energy Innovation Cluster og InfinIT.

 

Kontaktperson

Thomas Vohs-Ahlers
Project Manager
+45 53 89 20 50