DIGITAL ENERGY 1.0

 

Innovationsforum DIGITAL ENERGY 1.0 er nøglen til at løse udfordringer i industrien for energiproduktion fremadrettet. Kom og brug industriens viden til at identificere de vigtigste udfordringer og forme fremtidens innovative løsninger.

PLANLAGTE EVENTS I DIGITAL ENERGY 1.0

Forum 2: Nye teknologier og muligheder

Her har vi identificeret konkrete teknologier, der bliver centrale for energiinustrien. Vi kortlægger industriens muligheder med dybdegående oplæg og demoer af de udvalgte teknologier, og ser på hvordan danske virksomheder kan omsætte de teknologiske muligheder til konkret innovation.

Tidspunkt: 11. april 2019

Sted: TBA

Tilmeld dig her

Forum 3: Hackaton

Vi samler erfaringerne fra de forrige arrangementer og hacker de udfordringer, vi har sat i fokus. De digitale muligheder bliver bragt i spil, og konkrete forslag til innovationsinitiativer bliver udfoldet.

Tidspunkt: 11. august 2019

Sted: TBA

Tilmeld dig her

HVEM KAN DELTAGE?

DIGITAL ENERGY 1.0 er for alle, der ser muligheder i digitalisering indenfor energiprodultion. Du kan fx arbejde med forretningsudvikling, dataanalyse, IT sikkerhed, kunstig intelligens, business intelligence etc. Det vigtigste er at du har kompetencer til at løfte industriens udfordringer igennem ny innovation.

HVORFOR SKAL DU DELTAGE?

Energy Innovation Cluster og Infinit samler industriens relevante virksomheder og videnaktører i et Innovationsforum for digitalisering. Igennem aktiv deltagelse styrker du dine muligheder for at præge udviklingen af nye innovationsprojekter og samarbejder.

HVAD ER AMBITIONEN?

Det nye Innovationsforum er en startbane til nye potentielle innovationsprojekter. Projekterne er baseret på vores anerkendte CRIF-MODEL©, hvor problemejere og -løsere fra industrien i fællesskab reducerer omkostninger gennem innovation. Det er vores mål, at du bliver en del af et potentielt innovationsprojekt i forlængelse af din deltagelse i Digital Energy 1.0.

TILMELDING

  • Gratis deltagelse for medlemmer af Energy Innovation Cluster og InfinIT
  • Pris for ikke-medlemmer er 3.750 kr. for alle arrangementer.
  • 3 arrangementer om året af 4 timers varighed
  • Arrangementerne bliver afholdt hos medlemmer af Energy Innovation Cluster  og InfinIT.

Arrangementerne bliver afholdt hos vores medlemmer over hele landet.

Kontaktperson

Thomas Vohs-Ahlers
Project Manager
+45 53 89 20 50