Presse

Ny stærk bestyrelse for Energy Innovation Cluster

11. januar 2019

Tirsdag fik Danmarks nye innovationsnetværk og klyngeorganisation for energiproduktion, Energy Innovation Cluster, sin første bestyrelse.

Markant energiprofil i spidsen for ny innovationsklynge

11. januar 2019

Den tidligere adm. direktør i Energinet, Peder Østermark Andreasen, bliver bestyrelsesformand for Energy Innovation Cluster, Danmarks nye innovationsnetværk for energiproduktion.

Nyt leverandørnetværk skal tænke globalt

11. januar 2019

Danmarks største offshorevirksomhed på olie- gasområdet, Total E&P Denmark, bakker op om nyt offshorenetværk med globale ambitioner.

Afgående bestyrelsesformand i Offshoreenergy.dk

11. januar 2019

”INNOVATION SKAL FORSAT SIKRE VORES GLOBALE FØRERPOSITION”
INTERVIEW: Energy Innovation Cluster skal være med til at fastholde Danmarks førerposition i det globale marked for energiproduktion. Det fortæller Anders Eldrup, der stopper som bestyrelsesformand for Offshoreenergy.dk.

Danmarks nye energiklynge etablerer kontor i Silkeborg

3. december 2018

Danmarks nye innovationsnetværk for energiproduktion, Energy Innovation Cluster, etablerer kontor i Silkeborg for at styrke innovationen indenfor vindenergi.

Nyt leverandørnetværk skal tænke globalt

21. november 2018

Danmarks største offshorevirksomhed på olie- gasområdet, Total E&P Denmark, bakker op om nyt offshorenetværk med globale ambitioner.

Millioner til Danmarks nye innovationsnetværk for energiproduktion

20. september 2018

Energy Innovation Cluster er Danmarks nye innovationsnetværk med fokus på land- og havenergi. Innovationsnetværket er udvalgt til at sikre Danmarks internationale førerposition indenfor energiproduktion.

Millioner til offshore droner og udtjent havvind

7. september 2018

90 mio. kr.: Den nationale klyngeorganisation Offshoreenergy.dk har sammen med en række toneangivende virksomheder sikret funding til syv nye innovationsprojekter. Pengene skal blandt andet bruges på genanvendelse af havvindmøller og droneleverancer på havet.

Ny energiklynge har opbakning fra industrien

19. juni 2018

Ved årsskiftet samles al innovation til onshore og offshore energiproduktion i et nyt, nationalt innovationsnetværk. Indsatsen vil styrke innovationskraften og forretningen på land og til havs.

Geemits deleøkonomi vinder i offshoreindustrien

11. juni 2018

VINDER: Efter et intensivt vækstprogram for offshorevirksomheder har den deleøkonomiske virksomhed Geemit vundet finalen i Scale-Up Denmark og Next Step Challenges center for Offshore Industri.

Underleverandører ser vækstmuligheder i nyt Energy Innovation Cluster

4. juni 2018

Stærkt netværk: En samlet platform for offshore og onshore energiproduktion vil medføre en række muligheder for øget vækst og innovation. Det fortæller flere små og mellemstore virksomheder fra den danske offshoreindustri.

Siemens Gamesa, Ørsted og TOTAL E&P Danmark støtter ny innovationsplatform

22. maj 2018

ÉN INDUSTRI: Den samlede industri for onshore og offshore energiproduktion styrker samarbejdet om innovation med én fælles platform. Ørsted, Total E&P Danmark og Siemens Gamesa er blandt virksomhederne, der bakker op om det nye innovationsnetværk.

Sider

Kontaktperson

Sune Falther
Press Contact
+45 61 60 01 80

Fotos, logo og Yearbook

Pressefotos
Download pressefotos af Glenda Napier, CEO i Energy Innovation Cluster
Logo
Her kan du finde og downloade Energy Innovation Clusters logo
Yearbook
Her finder du vores Yearbook – en innovationsberetning for den danske industri for energiproduktion.